Tervetuloa seikkailemaan Suvilahteen Oranssifesteillä!

Suvilahti-seikkailu on osa Oranssi ry:n järjestämää Oranssifest 2020 ohjelmistoa. Aarteenmetsästysseikkailun ideana on johdatella osallistujansa Suvilahden syövereihin! Suunnista vihjeiden perusteella Suvilahden alueella rastilta toiselle ja kerää vihjelapuista löytyvät kirjaimet, jotta pääset ratkaisemaan Oranssifestin mysteerin!

Seikkailun oli tarkoitus startata FunNetin Kaakaokeskiviikko-tapahtumasta keskiviikkona 25.11. klo 17-19:30, mutta valitettavasti tapahtuma jouduttiin perumaan huonon kelin vuoksi. Seikkailu on kuitenkin mahdollista suorittaa itsenäisesti milloin vain Oranssifestin aikana keskiviikosta 25.11. klo 16 alkaen aina lauantain 28.11. loppuun asti. Seikkailuradan selvittäneiden kesken arvotaan Oranssin 30-vuotisjuhlavuosi-kangaskassi ja valittuja Oranssi-tuotteita.

Näin osallistut Suvilahti-seikkailuun

Suvilahti-seikkailu koostuu 11 rastista, jotka on piilotettu Suvilahden alueelle. Kukin rasti sisältää vihjeen, joka johdattelee sinut seuraavalle rastille. Kultakin rastilta löydät kirjaimen, joka sinun on otettava ylös, jotta saat ratkaistua viimeiseltä rastilta löytyvän mysteerin. Kirjaimista muodostuu vastaus viimeisen rastin vihjeeseen.

ENSIMMÄINEN VIHJE

KUN OLET LÖYTÄNYT VASTAUKSEN VIIMEISEEN VIHJEESEEN

Lähetä viimeiseen vihjeeseen keksimäsi vastaus, sekä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi) yksityisviestinä FunNet-hankkeen Instagramiin (www.instagram.com/funnethelsinki) tai sähköpostitse osoitteeseen funnet@oranssi.net, niin olet mukana Oranssi-kangaskassipaketin arvonnassa. Kangaskassipaketti arvotaan viikolla 49 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

HUOMIOITAVAA

Osallistuaksesi pimeään aikaan tarvitset myös taskulampun. Seikkailuradan vihjelaput on koristeltu heijastimin, jotta ne olisi helpompi löytää pimeälläkin. Myös älypuhelimesta voi olla seikkailun suorittamisessa hyötyä.

Seikkailua suositellaan yli 13-vuotiaille. Alle 13-vuotiaita suositellaan suorittamaan rata vanhemman kanssa.

Seikkailuun kannattaa varata vähintään tunnin verran aikaa.

Jos et löydä kaikkia vihjeitä ja epäilet, että osa on irronnut / hävinnyt, ilmoitathan siitä FunNetin hankekoordinaattorille Niinalle sähköpostitse funnet@oranssi.net tai puhelimitse p. 0447445832

Alla kartta Suvilahden alueesta, jonka sisältä kaikki 11 vihjettä löytyvät.

Suvilahti-seikkailu on FunNet-hankkeen tapahtumatuotannon harrastusryhmän nuorten ideoima ja toteuttama. FunNet-hanke tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille cis- ja transtytöille, transpojille ja ei-binäärisille nuorille Helsingissä. Lue lisää hankkeesta: www.funnet.fi

Tsekkaa myös Oranssifestin muu ohjelma: https://www.facebook.com/events/678142306223462

Lisätietoa Suvilahti-seikkailusta ja FunNet-hankkeesta:
Niina Onkamo, hankekoordinaattori / FunNet-hanke, Oranssi ry
p. 044 744 5832 / funnet@oranssi.net