FunNet etsii korkeakouluharjoittelijaa kevääksi 2020!

Kiinnostaisiko harjoittelu sukupuolisensitiivisen harrastushankkeen parissa? FunNet-hanke etsii korkeakouluharjoittelijaa huhti-kesäkuulle 2020 niin viestinnällisiin kuin ohjauksellisiin tehtäviin. 

Oranssi ry:n koordinoima FunNet-hanke tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille cis-tytöille ja -naisille, sekä transnuorille ja ei-binäärisille nuorille Helsingissä. Hankkeen tavoitteena on luoda turvallisia ja sukupuolisensitiivisiä matalan kynnyksen harrastusympäristöjä, joissa ei tarvitse pelätä syrjityksi tulemista. Tänä keväänä harrastuksia on mm. skeittauksen, katutaiteen, räpin, bändisoittamisen, sarjakuvan, elokuvan tekemisen, tanssin ja tapahtumatuottamisen parissa. 

Etsimme hankkeeseemme huhti-kesäkuun ajalle korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelijan monipuolisten työtehtävien keskiössä ovat erityisesti viestinnälliset tehtävät, tiedonkeruu hankkeessa tehtävää opasta varten, tapahtumatuotannon harrastusryhmän suunnittelu ja ohjaaminen yhdessä hankekoordinaattorin kanssa, tapahtumatuotannolliset tehtävät, sekä muut hanke- ja järjestötyöhön liittyvät tehtävät.

Harjoittelijalta toivomme:

  • Sensitiivistä työotetta
  • Ymmärrystä sukupuolen moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista
  • Kiinnostusta hankkeen viestinnän kehittämiseen
  • Kokemusta nuorten ohjaamisesta ja tapahtumien tuottamisesta

Kokemus yllämainituista asioista ei ole välttämätöntä, mikäli kokee, että paikka voisi olla muuten sopiva ja haluaa oppia lisää hankkeesta ja sen teemoista. 

Harjoittelu sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Emme valitettavasti pysty maksamaan palkkaa, mutta tarjoamme muita etuja, kuten ilmaisen pääsyn Oranssin tapahtumiin. 

Hae harjoittelupaikkaa lähettämällä lyhyt hakemus osoitteeseen funnet@oranssi.net. Harjoittelupaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lisätietoa hankkeesta ja harjoittelusta:

Niina Onkamo
Hankekoordinaattori
FunNet-hanke / Oranssi ry
p. 0447445832 / funnet@oranssi.net
www.funnet.fi
www.facebook.com/funnethelsinki
www.instagram.com/funnethelsinki