Tervetuloa seikkailemaan Suvilahteen Oranssifesteillä!

Suvilahti-seikkailu on osa Oranssi ry:n järjestämää Oranssifest 2020 ohjelmistoa. Aarteenmetsästysseikkailun ideana on johdatella osallistujansa Suvilahden syövereihin! Suunnista vihjeiden perusteella Suvilahden alueella rastilta toiselle ja kerää vihjelapuista löytyvät kirjaimet, jotta pääset ratkaisemaan Oranssifestin mysteerin!

Seikkailu starttaa FunNetin Kaakaokeskiviikko-tapahtumasta keskiviikkona 25.11. klo 17-19:30, jolloin saat lisäinfoa ja vihjeitä seikkailuun liittyen tapahtumanjärjestäjiltä Oranssin Valvomo-rakennuksesta (rakennus 11). Tapahtumaillan aikana seikkailun selvittäneille on luvassa myös pieni palkinto!

Suvilahti-seikkailu on mahdollista suorittaa itsenäisesti myös Kaakaokeskiviikko-tapahtuman jälkeenkin aina Oranssifestin loppuun eli lauantaihin 28.11. asti. Seikkailuradan selvittäneiden kesken arvotaan Oranssin 30-vuotisjuhlavuosi-kangaskassi ja valittuja Oranssi-tuotteita.

Näin osallistut Suvilahti-seikkailuun:

Suvilahti-seikkailu koostuu 11 rastista, jotka on piilotettu Suvilahden alueelle. Kukin rasti sisältää vihjeen, joka johdattelee sinut seuraavalle rastille. Kultakin rastilta löydät kirjaimen, joka sinun on otettava ylös, jotta saat ratkaistua viimeiseltä rastilta löytyvän mysteerin. Kirjaimista muodostuu vastaus viimeisen rastin vihjeeseen.

Ensimmäisen vihjeen löydät 25.11. alkaen tältä sivulta tai voit käydä kysymässä sitä Kaakaokeskiviikko-tapahtuman ulkokahviosta. Ulkokahvio sijaitsee Oranssin rakennuksen etuovien vieressä.

Jos suoritat seikkailun keskiviikkona 25.11. klo 19:30 mennessä: Etsi kaakaokeskiviikon työntekijä ja kerro minkä vastauksen löysit viimeiseen vihjeeseen.

Jos suoritat seikkailun 26.-28.11. välillä: Lähetä viimeiseen vihjeeseen keksimäsi vastaus, sekä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi) yksityisviestinä FunNet-hankkeen Instagramiin (www.instagram.com/funnethelsinki) tai sähköpostitse osoitteeseen funnet@oranssi.net, niin olet mukana Oranssi-kangaskassipaketin arvonnassa.

HUOM!
Osallistuaksesi pimeään aikaan tarvitset myös taskulampun. Seikkailuradan vihjelaput on koristeltu heijastimin, jotta ne olisi helpompi löytää pimeälläkin. Myös älypuhelimesta voi olla seikkailun suorittamisessa hyötyä.

Seikkailua suositellaan yli 13-vuotiaille. Alle 13-vuotiaita suositellaan suorittamaan rata vanhemman kanssa.

Seikkailuun kannattaa varata vähintään tunnin verran aikaa.

Ensimmäinen vihje ja aluekartta julkaistaan tällä sivulla keskiviikkona 25.11.

Suvilahti-seikkailu on FunNet-hankkeen tapahtumatuotannon harrastusryhmän nuorten ideoima ja toteuttama. FunNet-hanke tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille cis- ja transtytöille, transpojille ja ei-binäärisille nuorille Helsingissä. Lue lisää hankkeesta: www.funnet.fi

FunNetin kaakaokeskiviikko tapahtuman löydät Facebookista: https://www.facebook.com/events/401581427862369 

Tsekkaa myös Oranssifestin muu ohjelma: https://www.facebook.com/events/678142306223462

Lisätietoa Suvilahti-seikkailusta ja FunNet-hankkeesta:
Niina Onkamo, hankekoordinaattori / FunNet-hanke, Oranssi ry
p. 044 744 5832 / funnet@oranssi.net